Virágbau - Budapest

info@viragbau.hu

Duguláselhárítás Budapest 0-24

 

Minden egyes háztartásban előfordulhat dugulás a fürdőszobában, a wc-ben vagy akár a konyhában egyaránt. Mint ahogyan az általában lenni szokott, ez természetesen mindig a legrosszabb időpontban történik meg, bár a baj sohasem jöhet jó időpontban. Hiszen egy eldugult lefolyó vagy eldugult wc mindig komoly fennakadást tud okozni a mindennapokban. Szerencsére minket bármikor hívhat, NON-STOP duguláselhárítás Budapest és vonzáskörzetében!

 

Hogyan vehetjük észre, hogy probléma áll fenn?

 

Fontos tudnunk, hogy sok esetben van előjele a dugulásnak. Például ha a kiengedett víz láthatóan lassabban folyik le a lefolyón, mint ahogyan az általában szokott, akkor egyértelműen dugulásra következtethetünk. Persze valljuk be, sokszor nem akarunk tudomást venni róla, amíg meg nem történik a baj.

Ez sajnos elég nagy hiba!

Mivel ha időben kezeljük a problémát, akkor sokkal kisebb kellemetlenséggel kerülünk szembe.

 

Mitől alakulhat ki a dugulás?

 

Sok esetben sajnos mi magunk okozzuk a dugulást, még ha nem is szándékosan. Feltehetjük a kérdést, hogy; „Miért? Pedig én nem csináltam semmit!”

Abban az esetben, ha jól átgondoljuk, akkor rájöhetünk, hogy mi magunk is tehetünk róla, persze ezt nem minden esetben lehet kivédeni. De nézzük meg mi vezethet az eldugult wc vagy eldugult lefolyó problémájához!

 

A dugulás leggyakoribb tényezői:

A dugulás okozói többek közt lehetnek a különböző vegyszerek, szappanok, tusfürdők, samponok és még lehetne sorolni őket, melyekben a különböző adalékanyagok megtapadhatnak a lefolyó falán, ezzel egyre inkább leszűkítve a csővezetékben áramló víz útját.

 • Emellett persze érdemes még említést tenni a fürdőszobában a szilárd dugulást okozó anyagokról is mint a haj, a köröm.

 • A eldugult wc esetében tipikusan a túl sok vécépapír és a leöblítésre szolgáló kevés víz használata a probléma legfőbb okozója.

 • A konyhában pedig természetesen a lefolyóba kerülő ételmaradékok, illetve az edényekből kimosott olajos, zsíros víz okozhat bonyodalmakat.

 

Amikor bekövetkezik a dugulás, sokan maguk próbálják megoldani a kellemetlenséget különböző duguláselhárító szerek segítségével, melyek sokszor még inkább súlyosbítják a már meglévő problémát, és drágák is. Pedig ha időben szakembert hívunk, a duguláselhárítás olcsón megúszható lenne.

A nem megfelelő módszer használatával végrehajtott duguláselhárítás még nagyobb dugulást idézhet elő!

 

Így fontos tisztában lennünk azzal a ténnyel, hogy a házilag történő duguláselhárítással sajnos sokszor több kárt teszünk, mint hasznot! Ezért kérje duguláselhárítás szakember segítségét!

 

Segítségre van szüksége?

Amennyiben a csatorna eldugulását tapasztalja (lassabban kezd lefolyni a víz), nem érdemes megvárni a végső eldugulást, mivel az időben történő javítás egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldást eredményez, így a duguláselhárítás olcsón kivitelezhető.

Sok esetben az ingatlan használatba vételekor jelennek meg az erre utaló jelek, mint például a kellemetlen szagok terjengése a lakásban. Ekkor a szellőzővezeték kiépítése, vagy egy utólagos légbeszívó beszerelése a javasolt, mellyel egyszerűen megszüntethetőek a nyugtalanító szagok.

 

Ne szégyelljen segítséget kérni, hiszen mindannyian más-és más dologban vagyunk igazán jók. Ez így természetes!

Bízza szakemberre a dugulás elhárítását! Duguláselhárítás Budapest és körzetében!

Kiszállási díjunk vidéken 3000 Ft, Budapesten 4000 Ft.

 

Miért pont a Virágbau Duguláselhárítás?

 • Budapest és másik 8 városban is elérhető:
  • Gyömrő
  • Pécel
  • Üllő
  • Monor
  • Maglód
  • Mende
  • Vecsés
  • Gyál
  • Gomba
 • Több mint 25 éves tapasztalat a csatorna, illetve lefolyórendszerek területén
 • Megfelelő szakmai háttér
 • Rugalmas munkavégzés
 • Nagy teljesítményű géppark áll rendelkezésünkre, így bármilyen dugulás elháríthatóvá válik, kisebb lakásoktól az ipari konyhákig
 • Kedvező duguláselhárítás árak - Rejtett költségek nélkül!

 

 

Sokan félnek a magas duguláselhárítás áraktól, viszont Nálunk nem csak a kedvező ár, hanem a költségek kiszámíthatósága is alapelv. 

Az alábbi táblázat segítségével előre kalkulálhat a fennálló költségekkel.

 
Gépi tisztítás Alap díj + 1 méter
Mosdó  10 000 Ft 1 000 Ft
Piszoár  10 000 Ft 1 000 Ft
Kád - zuhanyzó 12 000 Ft 1 000 Ft
Padló összefolyó 12 000 Ft 1 000 Ft
Mosogató   12 000 Ft  1 000 Ft
WC  10 000 Ft 1 000 Ft

 Kiszállási díjunk vidéken 3000 Ft, Budapesten 4000 Ft.

 

Példa kalkuláció:

Üllő város 10 km-es körzetében, egy mosogatótól 7 méterre lévő duguláselhárítás estén:

 

Munkadíj: 12 000 Ft
Dugulás távolsága (7 méter): 7 000 Ft
Kiszállási díj (vidék): 3 000 Ft
Összesen (bruttó): 22 000 Ft

 

Munkáinkra 2 hét visszadugulási garanciát adunk.

 

Válassza a Virágbau-t, hogy segíthessünk Önnek a dugulás okozta kellemetlenségek elhárításában!
Duguláselhárítás 0-24 Budapest

 

Tekintse meg referencia képeinket!