Virágbau - Budapest

info@viragbau.hu

Késélezés Budapest

 

A mindennapokban használatos eszközök - rendeltetésszerű használat esetén is - az igénybevétel hatására egyértelműen kopásnak indulnak, így van ez a késekkel is. Így előbb vagy utóbb, de eljön az idő, hogy már nem vágnak olyan jól, mint amikor megvásárolták őket. Ilyenkor érdemes egy profi késélező szakembert felkeresni.

 

Miért lesz életlen a kés?

  •  Nem megfelelő használat: Bármilyen anyagot vágnak a késsel az koptatja, csiszolja az élszalagot. Nagyon fontos odafigyelni arra, hogy a vágandó anyaghoz mindig az arra megfelelő típust érdemes alkalmazni, mivel ha nem tudatosan választjuk ki a használni kívánt kést, az éle kipattogzik (kicsorbul).

 

  • Helytelen tárolás: A rendszerezett tárolás legalább annyira fontos tényező a kés élettartamának szempontjából, mint annak használata. Abban az esetben, ha a kések egymásra helyezve kerülnek  tárolásra a konyhaszekrény egyik fiókjában, az nagy mértékben csökkenti a használhatósági idejüket, hisz fém a fémmel érintkezve dörzsölő hatást és ezáltal karcokat fog eredményezni. A kések helyes tárolásához érdemes beszerezni egy erre a célra kifejlesztett eszközt.

 

 

Miért bízza szakemberre a késélezést?

 

Sokan megpróbálják saját maguk elvégezni a késélezést, több-kevesebb sikerrel. Amikor már nem boldogulnak vele, vagy kidobják az addig kedvelt késüket, - hisz használhatatlanná válik - vagy esetleg szakembert keresnek fel, hátha még menthető a kés. Sajnos sok esetben már a szakember sem tudja megmenteni a nem hozzáértő által élezni próbált vágóeszközöket.

 

Épp ezért nem érdemes kísérletezni, hanem inkább forduljon egy hozzáértőhöz a problémával!

Kiszállási díjunk vidéken 3000 Ft, Budapesten 4000 Ft.

 

Éleztesse velünk a késeit!

 

Büszkék vagyunk rá, hogy családunk generációk óta szakértő ezen a területen, hiszen nálunk apáról fiúra száll a profi szintű késélezés és felújítás. Generációkon átívelő hozzáértéssel és praktikákkal alkalmazzuk ezt a tudományt konyhák, éttermek vagy akár húsboltok részére is.

 

Profi késélező Budapest belvárosában! Velünk nem csak az esze fog jól vágni!

 

Nagy szakértelemmel vállaljuk az alábbiakat:

  • Konyhai kések
  • Étkező kések
  • Bárdok
  • Húsdarálók
  • Vadászkések
  • Böllérkések

 

Késélezés Budapest és környéke! - Gyakorlatilag bármilyen kés élezését, felújítását vagy nyelezését megoldjuk!