Virágbau - Budapest

info@viragbau.hu

klíma kivitelezés és klíma karbantartás szakszerűen

Klíma

Klíma kivitelezés és karbantartás

 

Ki ne szeretné, ha gombnyomásra állíthatná be lakásában a megfelelő hőmérsékletet!
Mi megteremtjük a lehetőséget, hogy az Ön lakásában is a kivánságainak megfelelő komfortos környezet legyen: klíma szerelés, kivitelezés és karbantartás!

 

Klíma tisztítási AKCIÓ: 

Első készülék esetén: 14.000 Forint

Második készülék esetén: 11.000 Forint

Harmadik készülék esetén: 10.000 Forint

(Háromnál több készülék esetén vegye fel velünk a kapcsolatot egyedi ajánlatért. Az árak a kiszállási díjat tartalmázzák)

Klíma szerelés Budapest

Cégünk szakemberekkel kínál lehetőséget új split és multiklíma készülékek felszerelésére és beüzemelésére Budapest és vonzáskörzetében. A beszerelés során, az igényeknek megfelelően történik a beépítés, és üzembiztos, működő klíma rendszer kerül átadásra.
Kiemelt klíma márkáink, melyek beszerelésével foglalkozunk: LG, Midea, Cascad, TLC

 

Klíma beszerelés és beüzemelés Budapest és vonzáskörzetében teljes körűen, a Virágbau szakembereivel!

 

Cascade Bora klímák készleten, négyévszakos, kimondottan fűtésre is optimalizálva. 10 ÉV GARANCIÁVAL.

Minden dokumentáció van H-tarifához és akár 48 órás kivitelezéssel!

2.5 kw cascade bora alapszerelés esetén 295.000 Forint. (Az ár tartalmazza a készüléket, a segédanyagokat és a szerelési munkadíjat is!)

3.5 kw cascade bora alapszerelés esetén 312.000 Forint. (Az ár tartalmazza a készüléket, a segédanyagokat és a szerelési munkadíjat is!)

Kiszállási díjak:

- Üllő - 4.000 Ft

- Vidék - 6.000 Ft

- Budapest - 7.000 Ft

2023-ban 10 év garanciát adunk a Cascade lakossági készülékekre!

 

 

Klíma karbantartás

A bizonyos időközönként, szakszerűen elvégzett klíma karbantartás elengedhetetlen a berendezés megfelelő működéséhez. Elmulasztása nem csak teljesítmény csökkenéshez vezethet, de későbbi meghibásodást, vagy nem kívánt kórokozók megtelepedését is eredményezheti.
Cégünk rutinosan és gyorsan végzi el a különféle klíma berendezések karbantartási munkáját, úgy mint klíma tisztítás, szezonális karbantartás, kórokozó mentesítés, és szivárgás vizsgálat.

 

Klíma tisztítás

A klíma tisztítás szezon előtt, de szezontól függetlenül is ajánlott bizonyos idő elteltével. A megfelelő takarítás védelmet biztosít a kellemetlen szagok, a baktériumok és egyéb kórokozók ellen, és megfelelő hatásfokot tesz lehetővé a klíma működése során.

Szolgáltatásaink:

Klíma tisztítás árak

Légkondi beltéri tisztítást, karbantartást, kórokozó mentesítést 11 000 Ft + kiszállási díj mellett vállaljuk. Több készülék esetén pedig lépcsőzetes kedvezményeket biztosítunk!
Kültéri tisztításra kérje egyed ajánlatunkat!
Kiszállási díjunk vidéken 4000 Ft, Budapesten 5000 Ft.

 

Klíma szivárgás vizsgálat

A klíma szivárgása számos problémához vezethet, így fontos hogy nagy figyelmet fordítsunk rá, és a karbantartás során külön kitérjünk rá. Amennyiben ilyen jellegű hiba merülne fel, szakembereink megbízható és gyors megoldással szolgálnak ebben az esetben is.

 

Szolgáltatásaink:

 


Klíma szerelés és karbantartás szakemberek által, gyorsan és precízen!
+36 70 385 13 12

 

Munkáim

További szolgáltatások