Virágbau - Budapest

info@viragbau.hu

Polírozás

 

Mindenki környezetében előfordulnak olyan fém vagy fémötvözetből készült tárgyak, melyek sajnos az idő múlásával egyre inkább elvesztették a fényüket, elszíneződtek vagy akár felületi karcoktól hemzsegnek. A megfelelően végzett fém polírozás ebben nyújthat segítséget. Legyen szó akár a nagymama féltve őrzött antik tárgyairól, vagy régi érmékről, esetleg valamilyen alkatrészről.

 

Miért hasznos a polírozás?

 

Polírozás (más néven finomcsiszolás) segítségével ismét újszerűvé varázsolható bármilyen fém vagy annak ötvözetéből készült tárgy, mivel a folyamat során a polírozott felületről eltűnnek az oxidációs nyomok, ezáltal megnő az élettartamuk, és mindemellett fényessé és finomabbá válik a felszínük.

 

Polírozás előtt és Polírozás után Budapest - fém polírozás szakszerűen

 

Polírozás menete:

  • Tisztítás: A felületen lévő szennyeződések letisztítása mosófolyadékkal / spray-vel és mikroszálas törlőkendővel.
  • Csiszolás: A megfelelő szemcsefinomságú korong használata függ a kezelni kívánt területen lévő felületi karcok mélységétől.
  • Polírozás: A polírozni kívánt anyagtól függően kerül kiválasztásra a használandó korong és paszta.
  • Fényezés: Az anyagnak megfelelő rongykorong és paszta alkalmazásával történik.
  • Felületkonzerválás: A felületen maradt polírozópaszta maradványainak eltüntetése spray-vel és mikroszálas törlőkendő használatával.

 

Kérje a hozzáértő segítségét!

 

Ez a tevékenység gondos odafigyelést és szakszerű hozzáértést követel meg. Sokan úgy gondolják, hogy ezt ők maguk is el tudják végezni az otthonukba, viszont sajnos már akkor döbbennek rá, hogy mégiscsak hozzáértő segítségét kellett volna kérni a polírozás elvégzéséhez, amikor már késő. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy egy szakavatott ember már ránézésre tudja, hogy milyen módon és milyen eszköz használatával lehet elérni a kívánt hatást, akár fém polírozás, akár más tárgy megújításáról legyen szó. Mivel a polírozni kívánt anyag minőségétől függ, hogy milyen csiszolóanyagot és polírozó korongot kell használni.

Keressen bizalommal, hogy segíthessünk Önnek a polírozás területén is!