Virágbau - Budapest

info@viragbau.hu

Takarítás Budapest és környéke

„Rend a lelke mindennek” hangzik a mondás, és ez valóban így van!

Ki ne szeretné, ha egy varázsütésre minden tiszta és rendezett lenne?

Persze ez a valóságban sajnos nem így működik, főleg ha nincs ideje a takarításra. A mai rohanó világban nagyon nehéz időt szakítani a munka és a család mellett egy kis pihenésre és még a takarításról nem is beszélve. A legtöbb ember sajnos csak úgy tudja rendben tartani a lakását, hogy a saját magára szánt időt áldozza fel erre a célra. Ezáltal még kimerültebbé és feszültebbé fog válni, ami környezetében élők és az egészsége kárára válhat.

 

Ne legyen többé gondja a takarítással!

 

Engedje, hogy segítsünk Önnek, hogy a szabadidejét a valóban fontos dolgokra fordíthassa!

Szerencsére van rá megoldás, hogy a szerettei és a munka mellett egy kis kikapcsolódásra is tudjon időt fordítani, ne pedig a takarítás és rendrakás vegye el ezektől az idejét.

 

Több mint 20 év munkatapasztalatával és az idők során kialakult praktikákkal, megbízható és mindemellett képzett kolleganőnk várja jelentkezését hosszú vagy akár rövid távú munkákra is.

Takarítónő Budapest vonzáskörzetében, bízza másra a piszkos munkát!

 

Takarítói szolgáltatásunk a következő területekre terjed ki:

  • Nagy takarítás: Minden lakásnak időnként szüksége van egy alapos nagytakarításra a-tól z-ig. Az ablakok, ajtók, szőnyegek, fa felületek, szóval a lakás miden része kivétel nélkül beletartozik, hogy valóban alapos munkát adhassunk ki a kezeink közül. Legyen szó egy tavaszi nagytakarításról, vagy akár egy családi összejövetelre készülve is, nagy hangsúlyt kell fektetni arra, hogy a lakás tiszta és rendezett legyen.

 

  • Felújítás utáni nagytakarítás: Akár meglévő lakásuk felújítására kerül sor, vagy már meglévő lakásuk átalakításáról beszélünk, legyen az csak festés vagy burkolás, kivétel nélkül nagy porral és szennyeződéssel jár. A szakembereknek akik ezeket a munkálatokat végzik nem a takarítás a fő profiljuk. Mi feltesszük a szakemberek munkájára a koronát!

 

  • Iroda takarítás: Fontos, hogy minden irodában, amikor nap elején elkezdődik a munka, rend és tisztaság fogadja az ott dolgozókat. Emellett minden személyes és megszokott tárgy a szokásos helyén legyen, az irodai dolgozók pontos és gyors munkavégzése érdekében.

 

  • Rendszeres takarítás: Ez egy olyan kiszámítható, az ügyfél számára kedvező időpontra megbeszélt szolgáltatás, ami heti, havi vagy bármely előre leegyeztetett időpontban történik, az ügyféllel már egyeztetett feladatok szerint. Szolgáltatásunk cégek és magénszemélyek részére is elérhető, így többet nem lehet probléma a takarítás Budapest területén, bármilyen ingatlan legyen is szó.

 

  • Rendezvények utáni nagytakarítás: Különböző rendezvények után - legyen az esküvő, konferencia, céges parti - hatékonyan és sokszor gyorsan kell visszaállítani a helyiségek eredeti állapotát, hogy zökkenőmentesen kezdhessék meg az azt követő rendezvényt. Segítségére leszünk ebben is!

 

Ha a takarítás Budapest egyik legtapasztaltabb cégére van bízva, akkor nem lesz több halogatás, mi késedelem nélkül időre és precízen dolgozunk. Nálunk nincsenek kifogások, minden volumenű munkára megoldással szolgálunk. A szőnyegtisztítás Budapest vonzáskörzetében kiemelt megbízásaink közé tartozik, mely során a legmakacsabb szennyeződések eltüntetése sem jelent gondot takarítóinknak. Ne pocsékolja idejét, bízza szakértő kezekre a takarítást, hogy Önnek ne kerüljön időbe és fáradságba a munka elvégzése.

 

Szolgáltatásaink megkövetelik a diszkréciót és emellet a rugalmasságot is, melyek nálunk alapkövetelmények.

 

 

takarítás budapest takarítónőt keresek