Virágbau - Budapest

info@viragbau.hu

Takarítás Budapest, takarítónő budapest gyors hatékony munkavégzéssel

Takarítás

Takarítás Budapest és környéke

„Rend a lelke mindennek” hangzik a mondás, és ez valóban így van!

Ki ne szeretné, ha egy varázsütésre minden tiszta és rendezett lenne?

Persze ez a valóságban sajnos nem így működik, főleg ha nincs ideje a takarításra. A mai rohanó világban nagyon nehéz időt szakítani a munka és a család mellett egy kis pihenésre és még a takarításról nem is beszélve. A legtöbb ember sajnos csak úgy tudja rendben tartani a lakását, hogy a saját magára szánt időt áldozza fel erre a célra. Ezáltal még kimerültebbé és feszültebbé fog válni, ami környezetében élők és az egészsége kárára válhat.

 

Ne legyen többé gondja a takarítással!

 

Engedje, hogy segítsünk Önnek, hogy a szabadidejét a valóban fontos dolgokra fordíthassa!

Szerencsére van rá megoldás, hogy a szerettei és a munka mellett egy kis kikapcsolódásra is tudjon időt fordítani, ne pedig a takarítás és rendrakás vegye el ezektől az idejét.

 

Több mint 20 év munkatapasztalatával és az idők során kialakult praktikákkal, megbízható és mindemellett képzett kolleganőnk várja jelentkezését hosszú vagy akár rövid távú munkákra is.

Takarítónő Budapest vonzáskörzetében, bízza másra a piszkos munkát!

 

Takarítói szolgáltatásunk a következő területekre terjed ki:

 

 

 

 

 

Kiszállási díjunk vidéken 4000 Ft, Budapesten 5000 Ft.

 

Ha a takarítás Budapest egyik legtapasztaltabb cégére van bízva, akkor nem lesz több halogatás, mi késedelem nélkül időre és precízen dolgozunk. Nálunk nincsenek kifogások, minden volumenű munkára megoldással szolgálunk. A szőnyegtisztítás Budapest vonzáskörzetében kiemelt megbízásaink közé tartozik, mely során a legmakacsabb szennyeződések eltüntetése sem jelent gondot takarítóinknak. Ne pocsékolja idejét, bízza szakértő kezekre a takarítást, hogy Önnek ne kerüljön időbe és fáradságba a munka elvégzése.

 

Szolgáltatásaink megkövetelik a diszkréciót és emellet a rugalmasságot is, melyek nálunk alapkövetelmények.

 

 

takarítás budapest takarítónőt keresek

 

További szolgáltatások