Virágbau - Budapest

info@viragbau.hu

kalkulálható vízvezeték szerelés árak

Vízszerelés

Vízvezeték szerelés Budapest és vonzáskörzete

 

Csőtörése van, vagy csupán átalakítaná fürdőszobáját, de nem tudja hogy kihez forduljon segítségért?

Esetleg építkezni szeretne, viszont nem találja a megfelelő vízvezeték szerelőt a kiépítéséhez?

 

Mindenki szeretné, ha hamar megoldódna a vízvezetékkel kapcsolatos problémája, hogy ne kelljen sokat bosszankodnia azon, hogy:

Persze ennek elengedhetetlen feltétele a precíz munkavégzés, hisz ki akar egy-két hét vagy hónap elteltével ismét emiatt bosszankodni? Ebből kifolyólag nagyon fontos a szakképzettség és a vízszerelő rutin ezen a területen is.

 

Vízvezeték szerelő Budapest és környékén: +36 70 385 13 12

 

 

Miért válassza a Virágbau-t, ha vízvezeték szerelő segítségére van szüksége?

 

Tapasztalt szakértő, vízvezeték szerelő segítségével hamar úrrá lehet a kialakult problémán, vagy a vízvezetékkel kapcsolatos bekötéseken, hogy Önnek ne legyen rá tovább gondja! Ivóvíz és szennyvíz elvezetését szolgáló vezetékek karbantartása, javítása vagy akár telepítése sem okoz problémát számunkra.  Fontos ügyfeleink bizalma, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy elégedettek legyenek a munkánkkal!

 

Alapelveink:

 

Figyelje megújuló vízszerelés akcióinkat, hogy ne maradjon le róluk!

  Aktuális akcióink:

 

Vízszerelő Budapest minden kerületében elérhető! Hívjon minket bátran!
+36 70 385 13 12

Szolgáltatásaink:

              Megoldható a zajcsökkentett kivitelezés! 

 

        Sok esetben sajnos csak a vízszámlán látható, hogy nem a fogyasztásnak megfelelő a kiszámlázott összeg. Persze egyértelmű jelei is lehetnek a csőtörésnek, úgy mint:

           - a vizesedő falak / mennyezet,

           - pincében, fürdőszobában álló víz,

           - fel nem száradó vizesedés a kertben                       

         A csőtörést nem szabad félvállról venni, mivel nem csak esztétikai, de egészségünkre káros hatásai is vannak. Többek közt például a penész megjelenése erőteljes allergizáló hatást válthat ki, még az egyébként nem allergiás személyeknél is. Éppen ezért érdemes mihamarabb vízvezeték szerelőhöz fordulni, hogy a csőtörés elhárítás minél előbb megtörténjen.

          A Virágbau elvégzi a hiba feltárását és kijavítását csőtörés esetén is, viszont fontos tudni, hogy sok esetben költséghatékonyabb kiváltani az elkorrodált vízvezetéket, mint javítgatni a már régi csöveket. A cégünknél dolgozó valamennyi vízszerelő Budapest vonzáskörzetében ebben az esetben is megoldást kínál, így a hiba feltárását követően akár a felújítás is kivitelezehető.

 

     Új bojlert szeretne beüzemelni? A régi bojler már kicsi, esetleg használhatatlanná vált?

     Nagyon sok eszköz van a környezetünkben, melyek megkönnyítik mindennapjainkat, viszont elfelejtkezünk arról, hogy időnként mindennek szüksége van egy kis karbantartásra. Így van ez a bojlerek esetében is.

         • Mivel Magyarországon, így Budapest környékén is kemény a víz, időnként vízkő mentesíteni kell a készülékeket vagy az anódát cserélni, hogy nőjön a készülék hatásfoka és élettartama. Cégünknél ennek megfelelően karbantártási munkákhoz is igénybevehető vízszerelő Budapest vonzáskörzetében.

 

              Probléma esetén csere vagy javítás?

              Megvizsgáljuk a hiba okát és szakértői tanáccsal látjuk el Önöket, hogy az adott esetben mi lenne a legcélravezetőbb megoldás. Mi Önökre bízzuk a válsztást, hisz vannak olyan esetek, amikor elegendő lehet egy kisebb javítás is, hogy költséghatékonyabb megoldást érhessünk el. De ha még is elkerülhetetlen a vízvezeték szerelés, akkor szakembereink teljes körűen kivitelezik a munkát.

 

       A víz az elsőszámú lételemünk, így fogyasztásának figyelemmel kísérése fontos a szolgáltatónak és a felhasználónak egyaránt. Jogszabály szerint abban az esetben, ha lejár a lakás-mellékvízmérő hitelessége, úgy azt cserélni kell

           - Almérő beépítése (költésgmegosztó vízmérő) a többgenerációs családi házak esetében nagy segítséget nyújthat az elszámolást illetően.

       Mellékvízóra csere: 14000 Ft / db

       Több csere esetén további kedvezményben részesül, melyet a megrendelés alkalmával tudunk egyeztetni Önnel! (Ajánlatunk egy megrendelő által leadott több csere estén érvényes.)

 

    Felújítaná konyháját, de a csaptelep nem a megfelelő helyen van?

    Sokkal praktikusabb lenne a másik falon elhelyezni a csaptelepet, esetleg az új mosogatógép csak oda férne le?

    Felújítás során sokszor egészen más elképzelés szerint kerülne berendezésre a főzőhelyiség. Ne okozzon fejtörést Önöknek a vízvezeték a konyhában sem!

    Hozzáértő segítséggel támogatjuk a konyhában az utólag beépített mosogatógép, illetve a csaptelep elhelyezésében.

 

Vízvezeték szerelő Budapest és vonzáskörzetében! Megoldást adunk minden problémára! Keressen minket elérhetőségeinken!
+36 70 385 13 12

Munkáim

További szolgáltatások